avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită poprire
Discuție deschisă în Executare silită

poprire

daca sunt executatata silit ,poate sa opreasca aceeasi suma de 2 ori intr-o luna?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 16:27, 18 Septembrie 2015
Nu se poate popri mai mult de 1/3 din venitul lunar net, sau 1/2 din pentru mai multe popriri.
Daca nu se reține acest procent, suma poate fi reținută în mai multe tranșe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ma poate ajuta cineva cu un sfat? ce pot face cu poprirea? robert1972 robert1972 lucrez cu carte de munca.....dar 1/3 din salariul net este oprit de executor......am incercat sa cer un angajament de plata mai mic....dar nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Adresa de infintare a popririi Darie C Darie C Buna ziua, Am primit la adresa firme-i o \"adresa de infiintare a popririi\" pt doi angajati - pt neplata unor amenzi din trecut. Ce trebuie sa fac eu ca ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Bambilci28 Bambilci28 Buna ziua.Am și eu o întrebare în legătură cu popririle salariale.In momentul de fata am 2 popriri salariale fiecare având 1/3 din venitul net realizat ... (vezi toată discuția)