Buna ziua.Voiam sa aduc in discutie un nou subiect. Cel mai probabil pentru acei ce detin credite bancare in strainatate. Refinantarea unui credit bancar din spania ,un credit de nevoi personala fara nici un fel de ipoteca e o optiune buna?
Ma refer aici la gasirea unei banci din romania dispusa sa achite acel credit si sa il duca mai departe. As alege aceasta optiune pentru ca rata mea la banca in spania e de de 550 de euro pe luna , rata care pana acum am putut sa o achit dar de cand sunt din nou stabilita in romania nu imi mai permit.
Cred ca cel mai bun raspuns il veti primi direct de la sursa, adica de la institutiile bancare care au regulamente proprii de creditare; vi se va face o evaluare, potrivit actelor pe care le veti depune, ei voi studia dosarul si veti primi raspuns cat vi se poate acorda. refinantarile , de regula, vizeaza imprumuturile de la aceeasi banca si dvs. ati putea contracta un nou un credit, daca indepliniti conditiile impuse de bancile din Romania. Daca le povestiti ca aveti un credit neachitat in strainatate, s-ar putea sa refuze acordarea unui nou imprumut, nemaifind o persoana eligibila.