avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare proces verbal-suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare proces verbal-suspendare permis

Tin sa mentionez ca am fost tras pe dreapta pe nedrept! depasirea pe care zice politistul ca am efectuat-o ,am fost obligat sa o fac din urm motiv: aveam doua masini in spatele meu si una in fata mea , cele doua din spatele meu au tras pe dreapta , iar cea din fata mea cand a observat ca cele doua sunt oprite, ca incercat sa efectueze si el manevra de oprire,semnalizand dreapta, dar nu a avut unde. Tot am mers asa vreo 500 de metrii , el avand semnalizarea dreapta pusa , si mergand cu 20 de km/ora.. cand la un final s-a oprit, mai mult pe partea carosabila,in timp ce l-am depasit/ocolit ,in fata a a fost un echipaj de politie , care a vazut tot. Nu am mai putut da in spate , si am continuat depasirea, am fost oprit pe dreapta , dl agent nu a vorbit deloc politicos cu mine , nici nu mi-a cerut Rca-ul ,abea a vrut sa asculte cum a fost defapt ,si cand m-a ascultat , a zis sa intru la cei de la control trafic la verificarea masinii ca poate asa ma invat minte (habar nu am la ce s-a referit). Am intrat , dupa vreo 5 minute a aparut si masina aceea pe care am depasit-o , da logic si normal romanul nu a recunoscut ca s-a oprit intr-o zona in care depasirea a fost interzisa. Cei de la verificare au obs ca nu imi merge semnalizarea fata stanga. le-am explicat ca din cauza drumului foarte prost. fapt ca am si remediat-o pe moment. dar tot i-a dat domnului politist constatarea. dupa vreo 20-25 de minute bune am fost chemat la masina acestuia , avea un ton foarte ridicat ,mi-a aratat procesul verbal , pe el nu era trecut niciun martor, si mi-a zis ca imi este suspendat permisul, a refuzat sa imi scrie obiectiile,fapt la care eu am refuzat semnarea acestuia , mi-a aruncat permisul cu dispret pe jos prin masina, si i-am cerut restula actelor : buletin ,certificat de inmatriculare. si mi le-a inapoiat dupa ce l-am rugat insistent. Pentru dovada am mers de doua ori la el la masina , nu avrut sa mi-a dea, chiar sa inchis in masina zicand : o vei primii impreuna cu procesul verbal, si dupa aia mi-a zis hai cara-te. Am mers la comandantul sectiei de politie ,l-a telefonat pe acesta. am mers inapoi el completa dovada, si a zis ca eu am refuzat dovada. in pv nu este trecut termenul de suspendare a permisului, amenda este trecuta in totalitate, nici nu stiu daca mi-a dat amenda pt semnalizare, este trecut un martor, da nu era at de fata, eu stiu ca martoru face dovada refuzului de catre cond auto dea a semna procesul verbal,nu de a confirma savarsirea contraventiei.Si nu a stiut ce sa scrie in proces, i-a dictat altul din ceva carte :) As fii recunoscator da mi-ati da cate ponturi in a redacta si plangerea. Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Permis suspendat abuziv CatalinMihai83 CatalinMihai83 Ma deplasam din directia Frumusani (CL) spre Bucuresti la circa 5 km pana la Centura Bucuresti avand in fata mea o Dacia Solenza care astepta sa depaseasca ... (vezi toată discuția)
Amenda+permis suspendat pt. 30 de zile raluk_2_1 raluk_2_1 Buna ziua, In speranta ca o sa ma puteti ajuta cu un raspuns, doresc sa va povestesc problema mea... Intr-o sambata seara,pe un drum in afara localitatii, am ... (vezi toată discuția)
Pv atacat in instanta horeabortan horeabortan Buna ziua. Acum o perioada mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru o depasire a liniei continue. Am contestat PV deoarece: - nu exista mijloace ... (vezi toată discuția)