avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul concediu de odihna

Buna ziua.La calculul a 10 zile CO,in luna ian.2015,zile luate anticipat pentru anul 2015,la cererea salariatei,am calculat media zilnica a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare efectuarii CO,respectiv oct.,nov.,dec.,2014 cand salariul salariatei era de 900 lei.Din ian.2015 salariul salariatei a crescut conform legii la 975 lei,astfel incat si media zilnica a celor 10 zile lucrate in ian.2015 a crescut.La cumularea perioadei de CO,cu perioada lucrata a rezultat o suma mai mica de 975 lei,valoarea salariului minim pe economie din ian.2015.Acum a venit o adresa de la CJPAS,in care se cere lamurirea faptului ca salariata are un venit mai mic pentru nr.complet de zile din luna,si venit minim salarial prevazut de lege,sugerandu-ne sa rectificam declaratia lunara.As vrea sa stiu daca am gresit la calcul si care ar fi solutia problemei mele.As dori daca se poate sa-mi spuneti art.si legea care indica modul de calcul a concediului de odihna.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Calcul concedii alexyn alexyn buna ziua, care este valoarea concediului de odihna de 21 zile si al concediului medical de 14 zile al unui angajat cu salariul minim pe economie. am inteles ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu odihna gh3gh1 gh3gh1 Un salariat are tot anul 2013 un salar de 800 lei. In anul 2014 are stabilit un salariu de 900 lei. Salariatul cere in februarie 2014, 10 zile de concediu de ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu de odihna. preda sorina preda sorina Cum calculez indemnizatia pentru concediu de odihna in urmatorul caz: Am un salariat care pleaca in concediu de odihna 4 zile in aprilie. Calculez media ... (vezi toată discuția)