avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat de atestare fiscala - Directia Taxe si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat de atestare fiscala - Directia Taxe si Impozite Locale

Buna ziua,

Am urmatoarea situatie: sotiei mele I-a fost sistata plata indemnizatiei de crestere copil desi aceasta nu are niciun fel de restante la bugetul local si nici bunuri impozabile (cum reiese si din certificatul de atestare fiscala obtinut), dar cei de la Agentia pentru prestatii sociale refuza repunerea in plata intrucat au nevoie de un astfel de ceritifcat pentru luna trecuta - august.

Intrebarea mea este ce fel de act trebuie solicitat de la DITL astfel incat din continutul acestuia sa reiasa ca nici in luna august nu a avut restanta.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 21 Septembrie 2015
Mergeti la Directia Taxe si Impozite Locale si solicitati-le sa ve elibereze un document- adeverinta, certificat - din care sa reiasa ca sotia dvs nu figureaza cu restante la impozite si taxe locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea indemnizatiei pentru cresterea copilului? carmenred carmenred potrivit noilor reglementari,statul poate suspenda ajutoarele catre persoanele fizice care au datorii.intrebarea mea este urmatoarea:am o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Contestatie comunicare rezultat final la procedura de cerere de oferta camelia_2012 camelia_2012 Vreau sa contest decizia unei AC, respectiv comunicarea rezultatului final la o procedura de cerere de oferta. In urma acestei comunicari, a fost declarat ... (vezi toată discuția)
Cerinte de calificare- impozite si taxe locale Ema2013 Ema2013 In data de 10 octombrie 2014, a avut loc depunerea, respectiv deschiderea ofertelor pentru atribuirea unui contract de lucrari. Prin Fisa de date a ... (vezi toată discuția)