avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diurna blocata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diurna blocata

buna dimineata,am lucrat pana de curand la o firma din romania dar am desfasurat activitatea in comunitate ca sofer am demisionat si in urma demisiei mi sau adus la cunostinta ca am diverse sume de bani blocate aproximativ 600 euro sau mai mult cum i mi pot recupera bani? mentionez ca motivele pentru care mi au blocat parte din diurna sunt inventate (diferente la alimentarea cu combustibil,ceva daune nu am inteles exact de acum doi ani si ceva toate astea le scot atunci cand vrei sa pleci) ma puteti ajuta? va multumesc
Cel mai recent răspuns: florinm2 , utilizator 16:06, 22 Septembrie 2015
Modalitatile prin care un salariat isi poate recupera drepturile salariale restante de laun angajator sunt:
- sesizarea ITM-ului
- promovarea unei actiuni in instanta
- medierea
- promovarea unei actiuni de deschidere a procedurii de insolventa.

Detalii gasiti aici :

www.avocatnet.ro/content/for...
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie cu preaviz de 20 zile codrutz2007 codrutz2007 Buna ziua,cum imi pot recupera banii dupa zilele de concediu de odihna si orele suplimentare , avand in vedere ca preavizul il voi efectua in intregime la ... (vezi toată discuția)
Salariu si diurna neplatita cristta cristta Buna ziua. Sotul meu a lucrat la o firma care i-a intarziat salariu foarte mult timp( o parte din bani primiti pe 1 septembrie erau restanti de 3 luni). La 1 ... (vezi toată discuția)
Neplata diurnei din cauza cmr pierdut linuxx linuxx Buna ziua, am fost angajat la o firma de transport ca sofer camion international, din cauza intarzieriilor de plata a salariului si a diurnei am demisionat ... (vezi toată discuția)