avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Contestare calificativ evaluare anuala
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Contestare calificativ evaluare anuala

Buna ziua

Trebuie sa contest calificativul pe care angajatorul mi l-a acordat la evaluarea anuala. Acest tip de conflict poate fi rezolvat prin mediere?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Ceausescu Liliana - Birou de Mediator , Mediator 21:54, 27 Septembrie 2015
Se poate apela la procedura medierii atunci cand vorbim de drepturi asupra carora partile pot dispune. Tinand cont de acest aspect, numai dvs. cunoasteti daca in discutie este o societate privata, ori o institutie de stat, pentru a vi se putea oferi un raspuns la intrebarea pusa.
Este vorba de o institutie de stat.
Avand in vedere ca este vorba de o institutie de stat, trebuie avut in vedere ca planul de evaluare cantitativ si calitativ stabilit, este respectat de catre comisia care a acordat calificativul, astfel ca ar fi recomandata mai intai o contestatie.
Dupa momentul in care veti primi raspunsul la contestatie, puteti incerca o mediere. Persoana care va veni la mediere din partea institutiei trebuie sa prezinte mandatul prin care sunt stabilite limitele de negociere.
Este posibil ca institutia sa fie mai deschisa catre o intelegere amiabila, daca introduceti actiune privind litigiul de munca si solicitati si daune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este medierea? Iulian81 Iulian81 Eu tot nu inteleg ce este de fapt medirea aceasta??? De ce ar trebui sa mergem la un mediator cu o problema si nu la un avocat? Ce avantaje sunt si ce ... (vezi toată discuția)
Referitor la medierea partajului unui teren rrobert rrobert Am fost invitata la o sedinta de informare privind medierea. obiectul il constituie partajul unui teren. Reclamantul detine 3/4 si eu 1/3. Forma ciudata a ... (vezi toată discuția)
Medierea in cazul litigiilor de munca Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator După cum se ştie deja, prin Legea nr. 115/2012 , a fost reglementată obligativitatea participării la o şedinţă de informare privind avantajele ... (vezi toată discuția)