avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Inchiriere post coafor intr-un salon de infrumusetare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Inchiriere post coafor intr-un salon de infrumusetare

Buna ziua.am un salon modern si caut sa inchiriez un post de coafor.dar din pacate am nevoie de cateva informatii ca nu stiu ce acte legale imi trebuie.si cum sa procedez cu cel care il inchiriaza .eu fiind patron la un srl.
multumesc si astept raspuns daca se poate.
Cel mai recent răspuns: Mihai Teris , Avocat 11:01, 24 Septembrie 2015
Salut,
Inchirierea de care vorbiti poate imbraca forma unei colaborari, ori a unei cedari efective din spatiu destinat punctului de lucru/sediu etc. In orice caz pentru a perfecta un act juridic intre persoana juridica si persoana beneficiara a postului respectiv trebuie sa tineti seama de drepturile si obligatiile pe care vreti sa le stabiliti, in functie de asta se poate opta pentru felul relatiei ce se va stabili intre cele doua persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de subinchiriere lidyab lidyab Buna ziua, Doresc sa imi deschid un salon de infrumusetare (detin un SRL), iar spatiul in care voi desfasura activitatea il iau in chirie. Deoarece nu pot ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere spatiu intre doua societati gabitza1980 gabitza1980 acest contract de inchiriere spatiu intre doua societati se face la un notar sau pur si simplu administratorul sau oricine altcineva din firma il poate intocmi? (vezi toată discuția)
Obligatii persoane fizice si persoane juridice carmen silva carmen silva S-a inchiriat un imobil compus din 4 camere unei persoane. La momentul respectiv contractul s-a facut astfel: " X in calitate de proprietar inchiriaza ... (vezi toată discuția)