daca in cadrul executarii silite urmate de vanzare la licitatie a imobilului ipotecat se face o evaluare de catre evaluator numit de executor si acesta da o valoare care este prea mica deci nu suntem de acord cu ea ce putem face sa cerem alta evaluare ? sa depunem contestatie ? unde ?
Contestație la executare, la Instanța de executare, adică Judecătoria de la locul situării imobilului sau cea de la sediul executorului, dacă există bunuri executate și în circumscripțiile altor judecătorii.
Ce ați contestat acolo? Raportul de evaluare? Dacă da, nu mai aveți cum ataca acel act. Dacă nu, iar raportul v-a fost comunicat cu mai puțin de 15 zile înainte, aveți posibilitatea să faceți contestație.
am contestat masurile luate de executor ca fiind nelegale dar a fost depusa plangerea noastra la doua luni de la comunicare si a fost tardiv dar in cazul evaluarii au trecut doar doua zile de la comunicare si este timp ptr contestatie
Publicatie vanzare
edusa
am primit o publicatie de vanzare de la un executor judecatoresc in care sunt anuntata ca mi s-a scos apartamentul la licitatie. as avea si cateva intrebari ... (vezi toată discuția)