avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită evaluare imobil
Discuție deschisă în Executare silită

evaluare imobil

buna ziua

daca in cadrul executarii silite urmate de vanzare la licitatie a imobilului ipotecat se face o evaluare de catre evaluator numit de executor si acesta da o valoare care este prea mica deci nu suntem de acord cu ea ce putem face sa cerem alta evaluare ? sa depunem contestatie ? unde ?

cu stima helmuth v
Cel mai recent răspuns: helmuth , utilizator 17:07, 25 Septembrie 2015
Contestație la executare, la Instanța de executare, adică Judecătoria de la locul situării imobilului sau cea de la sediul executorului, dacă există bunuri executate și în circumscripțiile altor judecătorii.
a avut loc deja o contestatie si am pierdut la judecatorie ca fiind tardiva
Ce ați contestat acolo? Raportul de evaluare? Dacă da, nu mai aveți cum ataca acel act. Dacă nu, iar raportul v-a fost comunicat cu mai puțin de 15 zile înainte, aveți posibilitatea să faceți contestație.

am contestat masurile luate de executor ca fiind nelegale dar a fost depusa plangerea noastra la doua luni de la comunicare si a fost tardiv dar in cazul evaluarii au trecut doar doua zile de la comunicare si este timp ptr contestatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicatie vanzare edusa edusa am primit o publicatie de vanzare de la un executor judecatoresc in care sunt anuntata ca mi s-a scos apartamentul la licitatie. as avea si cateva intrebari ... (vezi toată discuția)
Contract de credit = titlu executoriu chrissrea chrissrea Buna ziua! Am o problema la care va rog sa ma ajutati. O banca comerciala poate trece la vanzarea unei case ipotecate numai in baza contractului de credit si a ... (vezi toată discuția)
Executare silita, stabilire pret vanzare Dal99 Dal99 Care este procedura prin care se stabileste pretul la care va fi vandut de catre executorul judecatoresc un imobil ipotecat? (vezi toată discuția)