avocat Andreea Luca 
	    	Avocat

avocat Andreea Luca 
	    	Avocat	    

razzystefan 
	    	Utilizator

razzystefan 
	    	Utilizator	    

Din pacate nu exista o metoda legala de a urmari astfel de sume, intrucat nu exista un cont bancar ce poate fi umarit, practic acele sume sunt in numerar si au un destinatar, altul decat persoana urmarita. Mai mult decat atat, nu cred ca un executor judecatoresc are cadrul legislativ pentru a solicita unor astfel de companii de servicii, sa efectueze o poprire.
 IMicro Bucuresti 
	    	Consilier juridic

IMicro Bucuresti 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Sergiu_Iulian	                   

Buna ziua , 
In urma acumularii unei restante (sub 4000 lei)  la un credit , prin intermediul unui executor judecatoresc, banca a initiat executarea silita ... (vezi toată discuția)
	                    Sergiu_Iulian	                   

Buna ziua , 
In urma acumularii unei restante (sub 4000 lei)  la un credit , prin intermediul unui executor judecatoresc, banca a initiat executarea silita ... (vezi toată discuția)

constanta2001	                   

eu si sotul meu avem poprire pe conturi;daca el este plecat in strainatate,imi poate trimite bani prin western union chiar daca,v am mai spus,avem amandoi ... (vezi toată discuția)
	                    constanta2001	                   

eu si sotul meu avem poprire pe conturi;daca el este plecat in strainatate,imi poate trimite bani prin western union chiar daca,v am mai spus,avem amandoi ... (vezi toată discuția)

Gabi_16	                   

Buna ziua,
  In urma unei executari judecatoresti (pentru care am facut contestatie) m-i s-a pus poprire pe contul bancar. Avand in vedere ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
	                    Gabi_16	                   

Buna ziua,
  In urma unei executari judecatoresti (pentru care am facut contestatie) m-i s-a pus poprire pe contul bancar. Avand in vedere ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)