avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Card de sanatate persoana cu rezidenta permanenta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Card de sanatate persoana cu rezidenta permanenta

Buna seara,

doresc sa aflu cum pot obtine cardul de sanatate romanesc nefiind cetatean roman, ci polonez, dar avand Carte de rezidenta permanenta pe teritoriul Romaniei. Mentionez ca sunt casatorita cu un cetatean roman, locuim in Romania de 15 ani si platesc asigurare medicala de la bun inceput.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Carte de rezidenta iu2llia iu2llia buna ziua. Am cateva intrebari legate de acordarea cartii de rezidenta.. In decembrie vreau sa ma casatoresc cu iubitul meu cetatean din bangladesh dar care ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa facem dupa casatoria cu cetatean strain? Adrya84 Adrya84 Buna ziua, Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean american in Romania si sa ne stabilim in Romania. As avea cateva intrebari cu pasii pe care ar trebui sa-i ... (vezi toată discuția)
Obtinere rezidenta in romania pentru cetatean strain ema-ana ema-ana Buna ziua! Sotul meu este cetatean turc si suntem casatoriti de 2 ani de zile.Este posibil ca sotul meu sa obtina rezidenta in Romania , in situatia in care ... (vezi toată discuția)