avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Drepturi imi pot fi interzise prin interdictie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Drepturi imi pot fi interzise prin interdictie judecatoreasca

Am probleme cu un procuror abuziv si cred ca urmareste sa-mi interzica dreptul accesului la justitie (art. 21 din CR) crezand ca aceasta-l achita in dosarul penal deja instrumentat de Directia Nationala Anticoruptie


Poate sa-mi interzica dreptul accesului la justitie?


Inafara de dreptul la vot care-mi poate fi interzis am observat, si pe care nu dau doi bani de mult, pierzand vremea sa ma duc la vot in vara 2012 insa...

ce alte drepturi imi poate interzice?

P.S. Ce ziceti de ideea ca, daca prin absurd reuseste sa-mi falsifice un certificat medico-legal psihiatric ca n-am discernamant d.p.d.v. juridic, ca de asta ma acuza si asa mi-am dat seama ce urmareste, sa ma duc sa-mi scot pensia pentru persoana cu dizabilitati / handicap bazat pe acte false, fiindca am observat ca se ofera pana la 700 lei / luna (tutorelui), si dupa un scurt turneu prin tara cu transportul gratuit :justcuz: ma duc la Directia Nationala Anticoruptie si le demonstrez ca mi-au falsificat documentele de pensionare pentru persoana cu dizabilitate sau cum se numeste..
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Septembrie 2015
eusaisapte, utilizator
Cel mai recent răspuns: eusaisapte , utilizator 08:52, 29 Septembrie 2015
@CatalinCD. Stiu ca sunt perfect sanatos, dar daca-mi fac acte false, pana le anulez pierd timp, chiar daca o sa pap banii publici scotandu-mi pensie imediat :)

@tgeorgescu. Cititi va rog ce scrie la legea veche privind Proba veritatii care nu e ilogica, e ratiune juridica, cu atat mai mult cu cat impreuna cu Calomnia si Insulta nu mai sunt prevazute in Codul Penal, si prin urmare nu pot constitui Ultrajul judiciar nici daca nu faceam Proba veritatii. Aceasta demonstreaza ca am discernamant d.p.d.v. juridic, fiindca stiu legea, si d.p.d.v. medical deoarece sunt capabil sa formulez un plan si sa fac un asa-zis magistrat sa recunoasca ca nu se supune legii, precum mi-am si "interiorizat legea ca o comanda sociala", asa cum zice literatura de specialitate medico-legala psihiatrica.

In plus, examenul medico-legal la care deja am fost supus fara nici un rezultat, trebuia facut doar pentru cei care sunt inculpati sau suspecti de omor sau pruncucidere, iar pentru un nou examen trebuie avizul Comisiei superioare de medicina-legala, cu atat mai multe motive pentru ca orice acte mi-ar scoate sa fie nule de drept

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde scrie in lege va rog ca certificatul de apt de munca inseamna si apt psihic? eusaisapte eusaisapte Unde scrie in lege va rog ca certificatul de apt de munca inseamna si apt psihic? (vezi toată discuția)
Poate fi ceruta stramutarea dosarului penal daca nu este nici in faza de punerea in miscare a actiunii penale? eusaisapte eusaisapte Poate fi ceruta stramutarea dosarului penal daca nu este nici in faza de punerea in miscare a actiunii penale? (vezi toată discuția)
Cererea de anulare a actelor expertilor cui o adresez si conform carui articol din cpp? eusaisapte eusaisapte Observ ca articolele 280 si 282 din Codul de procedura penala face referire la nulitatea oricaror acte care cu respecta rigorile Codului de procedura penala. ... (vezi toată discuția)