Parintii mei au fost cumparatori de buna credinta a unui apt. in zona Unirii. In 2007 au fost dati in judecata pt revendicare.Intre timp mama a murit si tata s-a imbolnavit asadar procesul a fost pierdut.La aflarea acestora mafia imobiliara a stat pe capul meu incercand sa ma convinga ca daca nu vand voi ramane pe strazi tatal meu fiind grav bolnav tintuit la pat si eu deasemenea suferind de o boala incurabila.Neavand posibilitatea de a ma intretine pe mine si pe tata m-am vazut obligat sa vand pentru a putea supravietui.Tata a murit la o saptamana dupa vanzare(din cauza necazurilor).Vanzarea a fost facuta de catre mafia imobiliara, tatal a semnat neintelegand ce semneaza fiind bolnav de dementa mixta(Alzheimer) in faza terminala iar eu din disperare neavand cu ce sa-l intretin.Am citit ca exista un art. in lege ce spune ca nu ai voie sa profiti de un om in stare de necesitate.Am primit doar un sfert din valoarea casei.Acum ce se intampla cu mine, consider ca am fost si pacalit si am ramas si fara casa sau despagubiri.Am nevoie de un avocat sau de un sfat de la o persoana specializata deoarece consider ca mi s-a facut o nedreptate profitandu-se de situatia in care eram la momentul respectiv, va multumesc!
Succesiune
VIORICA ILIESCU
buna ziua. va rog sa-mi spuneti si mie daca un testamentn mai are valoare daca dupa el, s-a facut un act de vanzare cumparare, pe 3/4 din averea dobandita. ... (vezi toată discuția)