avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obtinere ordin de protectie va rog urgent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obtinere ordin de protectie va rog urgent

Buna ziua,

Maine am infatisare la tribunal in vederea obtinerii unui ordin de protectie impotriva tatalui fiului meu. Am cerut obtinerea acestui ordin pentru ca m-a amenintat de nenumarate ori cu moartea..atat pe mine cat si pe familia mea chiar si in prezenta politistilor.In prezenta copilului a avut iesiri nervoase in urma carora copilul s a speriat si a inceput sa planga, precizez ca acest copil a suferit o operatie la capusor si are nevoie de un mediu stabil.Am fost la politie, am depus plangere..insa pot face mai multe pentru a putea fi linistita atat eu, copilul meu si familia mea?Copilul face sedinte de kinetoterapie si d f multe ori l am rugat sa ma ajute cu ele...,m a ajutat nu zic ca nu..insa ultima oara mi a spus k nu imi mai da nici macar un capat de ata, l am rugat sa ii cumpere lapte a invocat motivul ca nu are bani..isi aminteste ca este tata doar atunci cand vrea sa l vada...nu ma pot ruga de el sa mi dea banuti pentru sanatatea copilului lui..a fost violent de f multe ori..mi a lovit tatal..a amenintat o pe mama...pe mine una m a terorizat..ce pot face pentru a fi sigura ca obtin acest ordin? va rog ajutati ma cu un sfat..
Ultima modificare: Marți, 29 Septembrie 2015
filipiulia123, utilizator
Tb sa propuneti probe si in masura in care se vor incuviinta de catre instanta, ele se vor administra la urmatorul trmen. Aduceti inscrisuri, martori si propuneti si un interogatoriu pt a proba violenta la adresa dvs si a copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere in impotriva sotului si ordin de restrictie smihaelasimona smihaelasimona Fiind in divort sotul ma ameninta cu moartea , face scandal in fata copilul in varsta de 4 ani.Cum pot obtine un ordin de restrictie impotriva lui. Scandalul ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec cu copilul meu danca2015 danca2015 Ma aflu in urmatoarea situatie:am un copil de 2 ani, locuim cu tatal ei,cu care nu sunt casatorita,la el acasa.Saptamanal am parte de agresiuni verbale si ... (vezi toată discuția)
Act de violenta Eileen David Eileen David Am depus plangere impotriva partenerului si acum astept decizia tribunalului daca merg in proces sau nu. Problema este ca el m a amenintat din nou si as vrea ... (vezi toată discuția)