avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... firma recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

firma recuperare

Buna seara,am ramas cu o restanta de 100 lei in 2009 la o firma de telefonie,nu am mai vrut sa platesc deoarece imi incarcau constant factura...De ceva vreme ma tot suna o firma de recuperare creante care imi cer 600 lei ca altfel ma dau in judecata si ma ameninta cu executarea silita si/sau ca vin sa ma caute acasa si la serviciu...Intrebarea mea este ,datoria mea nu e prescrisa? ..si e legal sa imi ceara de 6 ori suma datorata?
Cel mai recent răspuns: hincuvictor , utilizator 16:43, 5 Octombrie 2015
Puteți să le comunicați de fiecare dată când vă sună că nu le datorați nimic. Vă vor lăsa în pace după o vreme...cu condiția să nu le plătiți nici o sumă de bani.
nu le-am platit nimic
Dreaptul lor la acțiune împotriva dvs este prescris. Comunicați-le că știți asta și ignorați-le mesajele. După o perioadă vor înceta.
La urmatorul mesaj/apel telefonic comunicatile ca nu le datorati nimic, ca va rezervati dreptul sa-i actionati in instanta pentru hartuire si sa le solicitati dumneavoastra, in plus, daune morale!!
Datoria a fost prescrisa!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma recuperare constantin29 constantin29 Buna ziua,o firma de recuperare creante ma tot agaseaza cu telefoane,mesaje si scrisori cu amenintare de executare silita.Sustin ca as avea o datorie la ei din ... (vezi toată discuția)
Sa platesc sau nu debitul catre orange? Hunyadi Ilona Hunyadi Ilona buna ziua, problema mea este urmatoarea: in 2002 s-a emis o factura orange care nu a mai fost achitata.Pana acum doua saptamani nu am mai primit nimic in ... (vezi toată discuția)
Am primit de la intrum ,un mesaj prin care eram instintata ca ... POPA GEORGIANA VIOLETA POPA GEORGIANA VIOLETA Am primit de la INTRUM ,un mesaj prin care eram instintata ca am de platit 181.00 lei ,suma restanta de la ENEL.Am sunat pt mai multe lamuriri si mi s-a spus ... (vezi toată discuția)