avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri nerambursabile sala de sport
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri nerambursabile sala de sport

Buna ziua,
As dori sa stiu daca un club sportiv - ONG poate accesa fonduri nerambursabile pentru realizarea unei sali de sport. Daca se poate, va rog sa specificati programul si axa programului. Va mutumesc!

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru sala sport aneli aneli Am o firma pe activitate sportiva si un teren. Vreau sa construiesc o sala de sport. La ce axa prioritara si domeniu pot accesa fonduri nerambursabile si ce ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pt asociatii sportive (infiintate in baza legii sportului prin directia judeteana pt sport) Tudor Mihalache Tudor Mihalache Buna ziua! Sunt presedintele unei asociatii sportive infiintata in baza legii sportului , prin Directia Judeteana Pt Sport si Tineret Iasi. Suntem interesati ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru un centru de dans sportiv in mediul rural miki23ally miki23ally Buna ziua! Am nevoie de opinii avizate in ceea ce priveste accesarea de fonduri nerambursabile. Sunt fondator al unui club de dans sportiv, si as dori sa ... (vezi toată discuția)