avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Certificat de urbanism.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Certificat de urbanism.

Buna ziua! Am o nelamurire. Conform legii 50 pentru depunere de certificat de urbanism, la partea desenata as avea nevoie de un plan de situatie si plan de incadrare in zona. Eu am o casa P+1E si doresc sa ii schimb forma acoperisului( Este in 2 pante si vreau sa il fac acoperis curb) si sa ii schimb dimensiunile la geamuri la fatade. Cand am fost la primarie mi s-a spus ca e nevoie si de planuri cu fatade existente si de planuri cu fatade propuse… cum sa procedez? O alta intrebare ar fi: Mai intai eu trebuie sa fac autorizatie de desfiintare acoperis dupa care sa dau drumul la autorizatie de construire?

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism & autorizatie de construire mirceatomovici mirceatomovici Lucrez la o firma de productie publicitara si am de scos certificate de urbanism & autorizatii de construire pentru diverse locatii din Bucuresti si provincie, ... (vezi toată discuția)
Avize si autorizatii MdenisaL MdenisaL Buna ziua!imi puteti spune ce avize si autorizatii sunt necesare pentru o cladire de locuinte de serviciu pentru strainii ce lucreaza in Romania. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie ion_ceci ion_ceci Cum pot obtine autorizatie de constructie pt. o mansarda ridicata in 1990? (vezi toată discuția)