avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Demisie invatamant suplinitor calificat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Demisie invatamant suplinitor calificat

Buna ziua, am si eu intrebare. Daca am luat in sedinta de repartizare ore in doua scoli din localitati diferite si vreau sa renunt la norma dintr-o scoala, fara a demisiona si de la cealalta, se poate?
Cel mai recent răspuns: Alexandra2306 , utilizator 20:21, 4 Octombrie 2015
Da, se poate sa demisionati de la un loc de munca si sa-l pastrati pe celalalt.

Cele doua raporturi de munca nu sunt dependente unul de celalalt.
Multumesc frumos. Inspectorul mi-a spus ca nu se poate, dar daca am contracte diferite nu vad care e problema. O sa merg totusi si la sindicat, poate stiu sa imi spuna dumnealor cum sa procedez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabil cu 2 norme întregi la stat (bugetar) constsil constsil sunt director la o școală și am avut anul trecut o jumătate de normă pe contabilitate. în urma concursului a venit o contabilă. anul acesta ... (vezi toată discuția)
Revocare contract cu scoala postliceala Emi321 Emi321 Buna ziua,am si eu o intrebare.Am inceput anul asta o postliceala pe profilul Analist Programator,unde se percepe si o taxa care se poate platii in 3 rate.Am ... (vezi toată discuția)
Posturi dosite la isj galati date in septembrie dupa repartizarea celor cu note mari marianmarian01 marianmarian01 Am dat examen de titularizare in Galati pe Alimentatie publica. Am obtinut nota 7,1. Am fost repartizata pe invatamant special norma de teorie. La scoala ... (vezi toată discuția)