avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sunt hartuita telefonic de in individ pe care nu il ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sunt hartuita telefonic de in individ pe care nu il cunosc

Buna dimineata! Acum 2 luni in urma am primit un sms de la o persoana care sustine ca ma cunoaste si ar dori sa ne intalnim. Am raspuns la sms fara a-i promite ca ne vom intalni! Am primit n... apeluri cu nr. privat si daca raspundeam individul nu vorbea la telefon. In sms-uri imi scria multe amanunte despre familia mea, apoi a inceput cu amenintari, stia unde locuiesc, imi scria in ca am plecat de acasa , ca stie pe unde ma duc si ce fac! Telefoanele erau la ore gen 3 sau 4 dimineata, eventual 23 sau 24 .
Ma simt amenintata si urmarita permanent de acest individ.
Am fost la politie sa fac plangere despre cele ce mi se intampla dar au spus ca nu este de competenta lor.
Am blocat apelurile si sms-urile dar continua...............
Un sfat va rog....... Cui ma adresez avand in vedere ca am un copil minor si nu vreau sa asiste la un eventual conflict intre mine si acest individ.

Alte discuții în legătură

Sunt hartuita telefonic de un individ pe ca nu il cunosc!!!! iuliana2466 iuliana2466 Buna dimineata! Acum 2 luni in urma am primit un sms de la o persoana care sustine ca ma cunoaste si ar dori sa ne intalnim. Am raspuns la sms fara a-i promite ... (vezi toată discuția)
Amenintari din partea fostului sot al verisoarei sotiei mele Cristi_Gologan Cristi_Gologan In iarna aceasta, verisoara sotiei mele a solicitat inceperea procedurii de divort impotriva fostului ei sot. Acesta a inceput de atunci sa o ameninte pe ... (vezi toată discuția)
Plangere penala poll1 poll1 Buna seara, va rog sa imi spuna cineva , daca depui o plingere penala la politie ,(hartuire, amenintare cu moartea, mesaje, sunat incontinuu...) cel ce se ... (vezi toată discuția)