avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt hartuita telefonic de un individ pe ca nu il ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt hartuita telefonic de un individ pe ca nu il cunosc!!!!

Buna dimineata! Acum 2 luni in urma am primit un sms de la o persoana care sustine ca ma cunoaste si ar dori sa ne intalnim. Am raspuns la sms fara a-i promite ca ne vom intalni! Am primit n... apeluri cu nr. privat si daca raspundeam individul nu vorbea la telefon. In sms-uri imi scria multe amanunte despre familia mea, apoi a inceput cu amenintari, stia unde locuiesc, imi scria in ca am plecat de acasa , ca stie pe unde ma duc si ce fac! Telefoanele erau la ore gen 3 sau 4 dimineata, eventual 23 sau 24 .
Ma simt amenintata si urmarita permanent de acest individ.
Am fost la politie sa fac plangere despre cele ce mi se intampla dar au spus ca nu este de competenta lor.
Am blocat apelurile si sms-urile dar continua...............
Un sfat va rog....... Cui ma adresez avand in vedere ca am un copil minor si nu vreau sa asiste la un eventual conflict intre mine si acest individ.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:54, 2 Octombrie 2015
Aveti 2 variante
Fie schimbati numarul dv de telefon,fie daca doriti sa aflati cine insista sa va deranjeze fara a-si face cunoscuta identitatea si eventual sa formulati plangere impotriva acestuia ,puteti sa va va creati un cont VoiceIP.
Pentru aceasta, este nevoie sa solicitati informatii de la providerul de telefonie mobila unde aveti numarul de apel pe care l-ai ales.
In momentul in care va veti crea contul respectiv, veti primi un numar,care trebuie adaugat in agenda de telefon la setarile legate de devierea apelurilor. Acestea din urma trebuie deviate indiferent de motivul pentru care nu poti raspunde, respectiv setati optiunea Always Forward,
Cand veti primi apelul cu numarul ascuns, nu raspundeti, iar apelul va fi automat deviat catre numarul de voiceIP
Folosind calculatorul, puteti accesa contul dv si veti vizualiza numarul care va apeleaza
Atentie! in cazul in care aveti cartela este necesar sa aveti credit, intrucat fiecare deviere este taxata suplimentar
Serviciul voiceIP este disponibil si pe Skype.
Dupa ce aflati numarul care va apeleaza,fie ii comunicati detinatorului acestuia sa inceteze apelurile,fie formulati plangere la politie indicand numarul de apel
Ultima modificare: Vineri, 2 Octombrie 2015
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt hartuita telefonic de in individ pe care nu il cunosc iuliana2466 iuliana2466 Buna dimineata! Acum 2 luni in urma am primit un sms de la o persoana care sustine ca ma cunoaste si ar dori sa ne intalnim. Am raspuns la sms fara a-i promite ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar privat, hartuire alinailie alinailie Buna ziua!De cateva zile sunt sunata pe telefonul mobil,personal, de o persoana,barbat, care apeleaza cu numar privat.Sunt sunata la orice ora din ... (vezi toată discuția)
Hartuire prin telefon! ContSters102770 ContSters102770 Buna ziua! Imi cer scuze ca am gresit titlul ma refeream la [b]"Hartuire prin telefon" [/b]Imi cer scuze daca am gresit forumul! Am o problema si nu stiu daca ... (vezi toată discuția)