ContSters338589 
	    	Utilizator

ContSters338589 
	    	Utilizator	    

roxana g23 
	    	Utilizator

roxana g23 
	    	Utilizator	    

roxana g23 
	    	Utilizator

roxana g23 
	    	Utilizator	    

ContSters338589 
	    	Utilizator

ContSters338589 
	    	Utilizator	    

roxana g23 
	    	Utilizator

roxana g23 
	    	Utilizator	    

OvidiuDetesan	                   

Buna ziua, sunt coproprietar a unui teren detinand cota de 6/8, ceilalti 2 fiind fratele si sora mea, fiecare cu 1/8 cota parte, intrebarea mea este, daca eu ... (vezi toată discuția)
	                    OvidiuDetesan	                   

Buna ziua, sunt coproprietar a unui teren detinand cota de 6/8, ceilalti 2 fiind fratele si sora mea, fiecare cu 1/8 cota parte, intrebarea mea este, daca eu ... (vezi toată discuția)

iceparu	                   

In urma decesului parintilor am mostenit o casa la tara si teren intravilan.Declarativ amandoi vrem sa vindem dar unul pretinde un pret exagerat ce face ... (vezi toată discuția)
	                    iceparu	                   

In urma decesului parintilor am mostenit o casa la tara si teren intravilan.Declarativ amandoi vrem sa vindem dar unul pretinde un pret exagerat ce face ... (vezi toată discuția)

costystanescu	                   

unul dintre mostenitori cu o cota indiviza de 1/4 in urma unei succesiuni poate ceda catre unul dintre ceilalti mostenitori cota sa indiviza prin notariat. ... (vezi toată discuția)
	                    costystanescu	                   

unul dintre mostenitori cu o cota indiviza de 1/4 in urma unei succesiuni poate ceda catre unul dintre ceilalti mostenitori cota sa indiviza prin notariat. ... (vezi toată discuția)