avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Reincredintare minor de la mama la tata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Reincredintare minor de la mama la tata

Buna ziua

Va rog sa-mi spuneti daca sunt sanse de a solicita instantei sa-mi incredinteze mie copilul daca fac dovada relei credinte a mamei, in sensul ca am hotarare judecatoreasca de a lu copilul la mine dupa un anumit program iar sotia refuza sa mi-l dea.
Mentionez ca am procese verbale de la politie in acest sens.
Daca deschid proces si demonstrez ca la mine copilul are si mai multe conditii decat la mama, conditii necesare dezvoltarii armonioase atat fizice cat si psihice, am sanse de reusita?
Copilul are 3 ani si desi mama (fosta sotie) spune ca se ocupa personal, stiu ca lasa copilul mai tot timpul la o batranica(nu pot dovedi acest lucru).
Fosta sotie nu da nicio explicatie referitoare la faptul ca nu ma lasa sa vad copilul, a declarat autoritatilor ca asa vrea ea.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:18, 2 Octombrie 2015
Program de vizita marit, adunati dovezi cu batranica aia... sau nu stiu, depinde de mai multi factori.
Eu una n-as schimba locuinta copilului decat daca alta varianta n-ar exista.
Buna ziua,
Exista ceva sanse dar va trebui sa va "blindati" bine cu motive.
Va sfatuiesc sa va consultati cu un avocat care, dupa ce studiaza bine toate motivele si dovezile pe care le aveti va va putea da un verdict mai sigur si, eventual, va va reprezenta in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, sunt tata a doi copii, divorțat de mama lor de ... Rebden Rebden Bună seara, Sunt tata a doi copii 7 respectiv 8 ani, divorțat de mama lor de aproximativ 4 ani in conditii de culpa comuna, sunt implicat fata de ei, ... (vezi toată discuția)
Mama disperata!! d_dea d_dea In urma a nenumarate discutii si pb cu sotul meu am ajuns la o despartire neoficiala (fara divort) . Eu am plecat din cauza amenintarilor si a violentei ... (vezi toată discuția)
Redeschidere proces incredintare minor !? tutu12 tutu12 In urma unui proces de divort ,finalizat printr-o hotarare definitiva si irevocabila s-a stabilit printre altele incredintarea copilului (fiicei de 9 ani ) ... (vezi toată discuția)