avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inainte de casatorie am achizitionat un imobil cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inainte de casatorie am achizitionat un imobil cu iubitul meu

buna ziua
Am si eu 2 intrebari,mai mult de curiozitate,
1.eu si iubitul meu suntem impreuna de 7 ani,{inca necasatoriti si fara copii} anul acesta am cumparat impreuna un imobil,cu cote egale{50-50},in cazul in care ne despartim,clar vom imparti imobilul jumate jumate,dar eu mai am un alt imobil cu certificat de mostenitor{casa parintilor,mia fost lasata mostenire,}va avea el vreun drept?
2.acelasi imobil cumparat de noi 2 cu cote egale,ne fiind casatoriti si fara copii,in cazul in care unu din noi decedeaza,cum se va imparti imobilul?:O
Cel mai recent răspuns: ramo88 , utilizator 19:31, 2 Octombrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la apartament IKALIKA IKALIKA Tatal meu a avut un apartament cumparat de el. A cunoscut o femeie si a vandut apartamentul. Impreuna cu aceasta au cumparat un alt apartament . Pe contractul ... (vezi toată discuția)
Mostenire Dena74 Dena74 Sunt casatorita a doua oara. Din prima casatorie am 2 copii. Cu cel de al doilea sot am construit impreuna, in timpul casatorie, o casa. Ce drept au copiii ... (vezi toată discuția)
Cote succesorale sunt recăsătorit, sotia are un bait major ... papacostas papacostas Cote succesorale Sunt recăsătorit, sotia are un bait major din alta căsătorie, iar eu o fetita majora din alta căsătorie. Doresc sa știu dacă ... (vezi toată discuția)