avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reclamatie - produs comandat pe Facebook, platit si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reclamatie - produs comandat pe Facebook, platit si nelivrat

Buna ziua, cui m-as putea adresa? Am dat o comanda pe facebook la o persoana care facea produse handmade si am achitat prin banca. Produsul insa nu mi-a fost livrat si vreau sa fac o plangere. Multumesc.
facebook e o pagina de socializare , nu o platforma online de vanzari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curiozitate buna, am si eu o intrebare: in urma cumpararii unui ... puffitz puffitz Curiozitate Buna, am si eu o intrebare: in urma cumpararii unui produs de la o persoana de pe facebook si a neplatii unui retur, sa zicem ca ma razgandesc ... (vezi toată discuția)
Drepturi consumator profesie liberala ElenaAilincai ElenaAilincai Buna ziua. Am o problema destul de mare (in jur de 5000 RON). Am facut comanda de un laptop la un magazin online, si cand mi-a sosit coletul am constatat ca ... (vezi toată discuția)
Conflict persoana juridica livrare neconforma DaniSalas DaniSalas Buna ziua, Societatea mea a comandat via internet un produs, dupa ce am efectuat plata integrala si am constatat ca produsul livrat nu este cel comandat, ... (vezi toată discuția)