avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Scrisoare deschisa
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Scrisoare deschisa

Buna ziua. As dori sa-mi spuna cineva cum pot trimite o scrisoare deschisa catre CEDO si mass-media?
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2015
papiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: papiu , utilizator 10:22, 8 Octombrie 2015
Catre mass-media e simplu! Aproape fiecare publicatie tiparita si/sau online poate fi contactata online. La fel posturile de radio/tv.
Cu CEDO si/sau CJUE situatia sta cam asa
CEDO [ link extern ]
CJUE [ link extern ]
Mai departe totul depinde de continutul scrisorii deschise pe care o veti adresa acestor institutii!
Ultima modificare: Marți, 6 Octombrie 2015
DlGoe, utilizator
Multumesc de raspuns,dar in ce sens "totul depinde de continut"?
Multumescinca o data.
Daca insistati....
Credeti ca cineva, aici sau aiurea, publica/difuzeaza orice?
La CEDO/CJUE o scrisoare, deschisa/inchisa, pt. a fi luata in considerare (adica sa nu fie aruncata la cos din prima!) trebuie sa aiba un continut eligibil.
Daca ati citi ce v-am postat despre cele doua institutii, ati intelege, exista o lista cu subiectele eligibile
Multumesc de raspuns si nu,nu cred "ca cineva, aici sau aiurea, publica/difuzeaza orice"
Stimat forumist,

Termenul de ,,scrisoare deschisă,, se referă la un articol de presă în care se poartă o anumită polemică.

Prin urmare, din însăși definiția scrisorii deschise vedeți că, deși se poate adresa unei instituții - cum în cazul dvs este CEDO - aceasta nu este un destinatar poștal, să zicem.

O puteți, deci, publica în orice ziar care acceptă, o puteți posta pe bloguri...etc.

Toate după cum doriți.

Cu stimă.

Alte discuții în legătură

Documente pierdute de posta romana eliza100 eliza100 Buna ziua Am trimis o scrisoare prin Posta Romana cu confirmare de primire. La reclamatia mea adresata Postei, aceasta mi-a comunicat ca expeditia nu a fost ... (vezi toată discuția)
Ofensa adusa unui ascultator ContSters159631 ContSters159631 Buna ziua, Alexandru este numele meu.Dorec sa imi exprim nemultumirea despre o persoana \"publica\" din cate am inteles eu, este vorba despre un angajat sau ... (vezi toată discuția)
Distrugere corespondenta afisata - nup 195 cp marilyn31 marilyn31 Am facut cu ceva timp in urma o plangere in baza unor infractiuni prev si ped de 195 Cod pen. - Violarea secretului corespondentei. In fapt am sesizat organele ... (vezi toată discuția)