avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare/Hartuire impotriva unei persoane juridice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare/Hartuire impotriva unei persoane juridice

Cazul pe scurt: suntem o firma care a cautat traducatori/profesori pe mai multe liste de discutii si ca atare, am trimis emailuri in care ii invitam la un interviu/sedinta demo. Unul dintre acestia a reactionat foarte urat, a inceput sa ne ameninte pe email ca daca nu il platim pentru sedinta demo ne reclama peste tot, etc. Lucru care s-a si intamplat, deja au fost pana acum ITM, DSP, nu ne-au gasit nimic dare este foarte stresant. Se poate face ceva impotriva lui? Este un caz cunoscut la DSP, aveau in lcuru 4 cereri doar saptamana asta...

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Itm - adeverinta Adi20000 Adi20000 Buna ziua, Am nevoie de averinta de vechime pentru o anume perioada. Inainte de 2011. Firma tine de Bucuresti. Am vorbit la ITM BUCURESTI. Sunt deja 70 de ... (vezi toată discuția)
Copilul meu a fost terorizat de profesori la scoala sept_mihaela sept_mihaela [quot]Fetita mea de 16 ani a fost terorizata un an de zile la scoala de diriginta si implicit si de prietenele ei celelalte profesoare,pana cand m-a sunat ... (vezi toată discuția)
Interviuri de angajare / debut colaborare Admin Admin Sa spunem ca trimiteti un CV la o societate / firma, etc. Vi se comunica data interviului. Va prezentati? Daca nu, le spuneti macar acelor oameni sa nu va ... (vezi toată discuția)