avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... elevii cu cerinte educationale speciale
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

elevii cu cerinte educationale speciale

Art. I. - Alineatul (2) al articolului 26 din Metodologia privind organizarea serviciilor de sprijin educaţional pentru copiii, elevii şi tinerii cu cerinţe educaţionale speciale integraţi în învăţământul de masă, aprobată prin Ordinul ministrului educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului nr. 5.574/2011, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 785 din 4 noiembrie 2011, se modifică şi va avea următorul cuprins:
"(2) Drepturile prevăzute la alin. (1) se asigură din sumele defalcate din unele venituri ale bugetului de stat prin bugetele locale ale consiliilor judeţene şi ale sectoarelor municipiului Bucureşti, indiferent de locul de domiciliu al copiilor, prin contract managerial."

La ce contract managerial se face referire, intre cine si cine?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Octombrie 2015
ZAdrianP, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata drepturilor salariale conform contractului de munca - concediul de odihna Sultanescu Sultanescu Am 2 angajatori diferiti si contracte de munca pe durata nedeterminata care prevad drepul de a-mi acorda Concediul de odihna. Un anagajator este Universitatea ... (vezi toată discuția)
Ordin 5574/07.10.2011 diana_brincovean diana_brincovean Buna ziua,sunt mama unei fetite de 10 ani hipoacuzie bilaterala grav accentuata cu certificat de handicap de la 3 ani si CES din 2013.Confom ordinului ... (vezi toată discuția)
Consiliul de administratie mihail_con mihail_con as dori sa stiu care sunt legile si regulamentele dupa care functioneaza consiliile de administratie din unitatile de invatamant preuniversitar (vezi toată discuția)