avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... afectare spatiu verde din fata casei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

afectare spatiu verde din fata casei

Buna ziua

Tocmai m-am intors dintr-un lung concediu, cand – surpriza mare - o parte din zona verde din fata casei a fost stearsa efectiv de asfaltatorii care lucrau la strada. Nu exista vreo lege care sa-i oblige sa refaca zona verde afectata si sa o restituie asa cum a fost? Cui trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:01, 7 Octombrie 2015
Sesizati oficial serviciul specializat din primaria locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac ca sa îmi asfalteze strada primaria. cui sa ma adresez? salvatore112 salvatore112 Cum fac ca sa îmi asfalteze strada primaria. Cui sa ma adresez? ... menționez ca locuiesc în Ploiesti, iar strada pe care locuiesc este plina de gropi și ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ma opun asfaltarii strazii mele? georgianaflorina georgianaflorina Buna dimineata. Locuiesc la tara, pe o strada laturalnica, intr-o zona linistita cu multa verdeata. De curand am aflat ca strada noastra urmeaza sa fie ... (vezi toată discuția)
Poluare fonica si noxe masini zona rezidentiala elenaangel elenaangel Buna ziua, Dorim sa facem o petitie dar nu stim cui sa ne adresam si ce temei legal sa invocam in sustinerea acesteia . Locuim intr-un cartier de case unde , ... (vezi toată discuția)