avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... ajutor
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

ajutor

buna ziua, acuma 2-3 ani la insistenta unui prieten , am preluat o firma pe numele meu.era vorba sa mergem la o licitatie si el cu o firma tot pe numele dansului si fratele lui..am facut actele tot in regula...am fost la banca am deschis cont bancar etc. absolut toate actele u ramas la el ( in perioada aceea eram impreuna mai tot timpul) dupa aceea el plecase in grecia si am inceput sa am dubii si insistam sa mergem sa inchid firma sa nu fie probleme. acuma am fost a dna iasi si mi sa spus ca sa facut rulaje , activitate sau ceva de genu de aproape 1 mil euro. iam explicat ca nu stiam nimic de asta iar comisaru mia dat un numar de la dna Bucuresti sa vb cu el...in fine. ce se poate intampla in asemenea cazuri? ce sa fac? pffffff

Alte discuții în legătură

Inmatriculare Daniel8925 Daniel8925 Buna ziua.Doresc sa mentionez ca sunt nou aici si imi cer scuze daca am postat unde nu trebue. Am cumparat o masina un passat din 2003 euro 3 inmatriculata in ... (vezi toată discuția)
Client nemultumit all3ss1o all3ss1o Buna ziua in urma cu o luna am preluat un client la care trebuia sa realizez un scipt pentru internet cu anumite specificatii date . Am incheiat si o ... (vezi toată discuția)
Problema acte masina catalinux1 catalinux1 Buna ziua. Mi-am cumparat o masina acum vreo 2 ani si pt inmatriculare am apelat la o persoana pe care am intalnit-o doar de vreo 2 ori inainte. Defapt acea ... (vezi toată discuția)