avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

buna ziua. suntem doi frati iar parintii mei mi-au vandut mie locuinta lor. mama a avut o suprafata de teren de 1ha si mi-a vanduto tot mie. toate acestea se intamplau in anul 2000. in 2012 mama a decedat. vreau sa stiu daca trebuia facuta succesiunea atata timp cat ei nu mai aveau proprietati si nic fratele meu cu care sunt in relatii excelente nu a avut si nici nu are pretentii? de ce sa mai fac succesiune cand ei nu mai au nimid de fapt de lasat? multumesc
Cel mai recent răspuns: braxcom1959 , utilizator 14:25, 9 Octombrie 2015
Daca nu exista bunuri in masa succesorala nu aveti de ce sa deschideti succesiunea.
Va multumesc.In acest caz noi cei ramasi putem fi considerati mostenitori?
Care e problema de fapt? Dacă nu acceptați succesiunea nu sunteti moștenitori.
MULTUMESC MULT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare succesiune-va relatez o situatie speciala privind o succesiune ... Victor Mitrache Victor Mitrache Anulare succesiune-va relatez o situatie speciala privind o succesiune secreta:In anul 1996 dupa decesul bunicii mele s-a dezbatut prima succesiue ,avand ca ... (vezi toată discuția)
Terenuri extravilan mostenite pentru care se cere iesire din indiviziune anddaria anddaria Sunt unica mostenitoare a tatalui meu , mama fiind decedata anterior. Tata a decedat in noiembrie 2011. Prin testament , tata ( care mai are un frate ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatarea calitatii de proprietar DICUTUDOR DICUTUDOR MAMA A PRIMIT DE LA MAMA SA UN TEREN IN SUPRAFATA DE 625 MP IN JURUL ANILOR 1950 - 1955 , TEREN CARE FACEA PARTE DINTRUN TEREN DE 5000 MP , PE CARE ... (vezi toată discuția)