avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Traducerea hotararii de incredintare in cazul iesirii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Traducerea hotararii de incredintare in cazul iesirii minorului din tara

Buna dimineata
Sunt mma unui minor de 8 ani, si urmeaza sa plecam in Germania. Copilul imi este incredintat exclusiv mie, prin hot definitiva si irevocabila, iar copilul are pasaport. Calatorim in Germania cu autocarul. Este necesara traducerea hotararii de incredintarea in limba germana? multumesc
Cel mai recent răspuns: lilianateo , utilizator 07:38, 9 Octombrie 2015
Nu. Hotararea va e de ajutor doar la iesirea din Romania.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta necesara la iesirea din tara cu copilul trebuie tradusa? rpc rpc Buna ziua, Copilul minor este in custodia mea, prin sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila. Pentru a iesi din tara cu copilul am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Calatorie minor in strainatate ataela ataela Buna ziua,am un copil de 3 ani din afara casatoriei. Prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila,baietelul mi-a fost incredintat mie. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
dupa divort pot sa plec din tara cu copilul minor fara acordul celuilalt parinte? mariuca11 mariuca11 Sunt divortata si am in custodie un copil minor de 6 ani cu hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.In hotarare nu scrie programul de vizitare al ... (vezi toată discuția)