avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rambursare anticipata credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rambursare anticipata credit

Buna seara ! am facut un credit pe 10 ani si doresc rambursare anticipata totala a acestiu credit intrebarea mea este urmatoarea:daca platesc creditul(principal) scap de plata dobanzii?sau nu ? va multumesc si va doresc o seara frumoasa !
Cel mai recent răspuns: kissmy09 , utilizator 23:05, 14 Octombrie 2015
Achitati dobanzile pana la data platii anticipate.
va multumesc si va doresc o seara frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursare anticipata partiala -probleme tatiana28 tatiana28 Buna seara, Am luat un credit pt produse in luna martie acest an in valoare de 3000 lei,luna aceasta la data scadenta m-am prezentat pentru a plati prima ... (vezi toată discuția)
Credit bancar bebudoctor bebudoctor Salutare,am luat un credit (overdraft) de la bancă (nu dau numele băncii)... întrebarea mea este următoarea:daca nu rambursez suma totală,pot plati acest ... (vezi toată discuția)
Calculul debitului principal restant la un credit Catanic Catanic Buna ziua tuturor, De curand mi-a fost cesionat contractul de credit catre o firma de recuperare. Nu am sa dau detalii despre modul cum s-a ajuns aici(cu ... (vezi toată discuția)