avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Imobil executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Imobil executare silita

Buna ziua,
Doresc sa achizitionez un imobil care se afla in executare silita, fiind stabilita data licitatiei. Dupa consultarea publicatiei de vanzare am constatat ca respectivul imobil este grevat de inca doua sarcini si ipoteci avand notata in CF interdictia de instrainare, grevare, inchiriere, alipire-dezmembrare, construire-demolare, restructurare si reamenajare, in favoarea altui creditor decat cel care a cerut executarea silita la a carei licitatie vreeau sa particip.
Intrebarea mea este urmatoarea; In cazul in care o sa fiu declarat adjudecatar la licitatia actuala si platesc pretul in termenul legal, e posibil sa am ceva probleme cu ceilalti creditori?
Cel mai recent răspuns: fyeratanye , utilizator 17:04, 13 Octombrie 2015
salut ,in anuntul facut de executor trebuie sa specifice clar daca imobilul, va fi vandut cu sarcini sau liber de sarcini.
de obicei imobilele se vand la licitatie liber de orice sarcini.
daca in anunt scrie ca va fi vandut grevat de uz fruct sau alte sarcini (renta viagera .etc) nu va incurcati
inca un sfat : vedeti si dvs daca are datorii la asociatie : la gaze sau alte utilitati
si atunci cand il veti cumpara o sa aveti ceva probleme cu asociatie si ca sa va sterga datoriile trebuie sa va judecati cu ei,pt ca conform legii dvs nu ati facut datoriile ci fostul proprietar si asociatia trebuie sa se indrepte catre fosti proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare licitatie apartament cu programul prima casa akyla akyla buna ziua, am postat aceasta intrebare si pe forumul cu executare silita dar nu stiu daca este postat corect, asa ca il voi posta si aici. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Participare licitatie apartament cu programul prima casa akyla akyla buna ziua, doresc sa achizitionez un apartament cu prima casa. am gasit o licitatie publica cu un apartament care s-ar incadra in suma oferita de banca (am ... (vezi toată discuția)