Ma lovesc de urmatoarea problema, o societate urmeaza sa fuzioneze prin aborbtie(ea fiind cea aborbita) societatea acesta are 2 angajate care sunt in concediu de crestere si ingrijire copil, una mai are vreo 3 luni, de concediu cealalta cam 4 luni. Intrebarea mea ar fi, in aceasta situatie cum procedez cu aceste 2 contracte?? pot aceste contracte sa fie transferate pe societatea absorbanta? Proiectul de fuziune a fost deja publicat si acum trebuie prezentat bilantul de lichidare, deci aceste contracte trebuie sa dispara ...dar nu stiu cum.....ITM-ul local#-o spune ca nu se mai pot transfera angajatii, ca sa fac lichidare si apoi angajare pe firma noua. Dar cum sa fac lichidare la o persoana in concediu de c.i.c???/ :(( As aprecia tare mult ni ste sfaturii . Va multumesc.
freeelis:
Cred ca aveti dreptate. Am vrut sa ajut pe utilizator care nu stie cum sa faca iar acele instructiuni nu le-am gasit in M.O. (sau mi-a scapat mie).
Ajutor,va rog!!!
mirusaby
Buna ziua,
Am si eu o mica problema: societatea la care lucrez vinde locatia cu tot cu activitatea care se desfasoara aici ( reprezentanta +service auto).
1. ... (vezi toată discuția)