avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajate in concediu de crestere.i.c, firma fuzioneaza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajate in concediu de crestere.i.c, firma fuzioneaza niste solutiiiii???

Ma lovesc de urmatoarea problema, o societate urmeaza sa fuzioneze prin aborbtie(ea fiind cea aborbita) societatea acesta are 2 angajate care sunt in concediu de crestere si ingrijire copil, una mai are vreo 3 luni, de concediu cealalta cam 4 luni. Intrebarea mea ar fi, in aceasta situatie cum procedez cu aceste 2 contracte?? pot aceste contracte sa fie transferate pe societatea absorbanta? Proiectul de fuziune a fost deja publicat si acum trebuie prezentat bilantul de lichidare, deci aceste contracte trebuie sa dispara ...dar nu stiu cum.....ITM-ul local#-o spune ca nu se mai pot transfera angajatii, ca sa fac lichidare si apoi angajare pe firma noua. Dar cum sa fac lichidare la o persoana in concediu de c.i.c???/ :(( As aprecia tare mult ni ste sfaturii . Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 17 Iulie 2009
freeelis:
Cred ca aveti dreptate. Am vrut sa ajut pe utilizator care nu stie cum sa faca iar acele instructiuni nu le-am gasit in M.O. (sau mi-a scapat mie).
Nu stiu daca sunt publicate in M.Of. ... posibil sa fie de ordin intern :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectele fuziunilor studentie studentie Va rog sa imi spuneti si mie care sunt efectele fuziunilor? Toate formele care exista. Multumesc. (vezi toată discuția)
Protectia angajatilor in cazul transferului de intreprindere crysenc crysenc Buna ziua, am si eu o intrebare si va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat. la societatea la care lucrez va opera un transfer de intreprindere ... (vezi toată discuția)
Ajutor,va rog!!! mirusaby mirusaby Buna ziua, Am si eu o mica problema: societatea la care lucrez vinde locatia cu tot cu activitatea care se desfasoara aici ( reprezentanta +service auto). 1. ... (vezi toată discuția)