Bună seara ...eu împreună cu fostul meu iubit (concubin) am cumpărat u apartament în carente proprietari cote de 50% respectiv50% eu as vrea devin unicul proprietar cumpărând partea sa , însă el îmi spune un preț pe care l a hotărat el ...valoarea apartamentul este mult mai mica...eu a fost la agenții și m am interesat toți mi au spus același preț și ca agenția cât cere el este foarte mult și când o sa l vindem niciodată ,,,țin sa precizez ca el locuiește în acel apartament plecând eu stau la mama mea ...Va rog sa mi spuneți dumneavoastră ce ar trebui sa fai pentru ca simtă ca numai am putere sa lup ...El a pus apartamentul la o agenția unui prieten ..Va mulțumesc !
daca nu va intelegeti nu puteti decat sa cereti partajul......faceti o expertiza care sa stabileasca pretul de piata al ap....in baza ei cereti instantei sa va atribuie bunul si dvs consemnati suma la dispozitia lui, daca el locuieste acoloe normal ca nu vrea sa vanda, nu are nici un interes.....
Actiune la instanta pt. iesire din indiviziune unde achitati ca 3% taxa de timbru, la valoarea imobilului.Veti solicita apartamentul cu obligatia sa-i platiti o sulta.
~ final discuție ~