avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... formulare contestatie tergiversare proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

formulare contestatie tergiversare proces

buna seara. vreau sa formulez o cerere pentru tergiversarea procesului deoarece au trecut mai mult de patru luni de la pronuntare ,dar redactarea nu sa facut.mentionez ca carerea de urgentare am depus-o de circa doua saptamani.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: petre_marian , utilizator 17:21, 13 Octombrie 2015
Contestatia privind tergiversarea procesului procesului este reglementata de preved.art.522-526 NCPC.La art.522(2) pct.1-4 NCPC veti gasi cazurile pentru care se poate face contestatia.Art.526 NCPC sanctioneaza cu amenda judiciara de la 500 lei la 2.000 lei contestatorul care a facut contestatia sau plangerea cu rea credinta.
va multumesc pentru raspuns si sper ca aceasta sa fie ultima interventie in vederea redactari sentintei de fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs admis. trimitere la fond pentru continuarea judecatii Irina S. Irina S. Am o situatie ...interesanta. Am formulat recurs impotriva unei Incheieri prin care s-a dispus suspendarea cauzei cf. art. 413(1)pct.1 cpc., instant de fond ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac daca instanta amana repetat darea unei sentinte dan cristin dan cristin Instanta a amanat a pentru a patra oara darea unei sentinte in cazul iesirii societatii din starea de insolventa . Putem sa intervenim in vreun fel si sa ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare judecatoreasca xzibit xzibit Buna seara, am si eu o problema legata de comunicarea unei hotarari judecatoresti.Am facut contestatie la o executare silita si in data de 4.10.2016 s-a dat ... (vezi toată discuția)