avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen pentru activitate coffee to go/coffee shop
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen pentru activitate coffee to go/coffee shop

Buna ziua,
Am inchiriat si amenajat un spatiu pentru desfasurarea activitatii unui coffee to go, mai exact voi prepara diverse sortimente de cafea la espressor ( cu sau fara lapte) si fresh de portocale si limonada. Toate acestea se vor vinde clientilor in pahare de carton/plastic de unica folosinta pentru a fi servite dupa iesirea din incinta. Spatiul amenajat are 6 mp si nu va fi dotat cu scaune si mese pentru servire.
Imi puteti spune va rog ce cod caen se poate utiliza pentru aceasta activitate, cele din categoria 47 sau 56?.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cod caen preparare cafea TeodorBrt TeodorBrt Buna ziua . comercializez in mai multe puncte de lucru tigari electronice ,tutun si coffee to go. Cafeaua este preparata la expresor ,intr-un pahar de ... (vezi toată discuția)
Locatie tip cafenea, dar nu cafenea vch2009 vch2009 Buna ziua, De ceva vreme ma chinui sa ma documentez si sa aflu pasii ce trebuie sa-i urmez pentru a deschide o locatie de tip cafenea. Intentionez sa ... (vezi toată discuția)
Cod caen si autorizatii DincaMircea DincaMircea Buna ziua, Intentionez sa imi deschid un coffee shop micut, fara mese sau scaune doar cu servire \"to go\" in care voi vinde cafea, croissante cu unt, ... (vezi toată discuția)