avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi cf.ccm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi cf.ccm

In contractul colectiv de munca in vigoare este prevazut ca toti salariatii sa primeasca prime de concedii sau vouchere de vacanta in cuantum de un salariu de baza. Intrucat CCM expira in curand, conducerea societatii propune ca prima sau voucherele de vacanta sa se mareasca, mai exact sa se dea in cuantum de 2 salarii de baza numai pt.anumite categorii de salariati. Este posibila o astfel de modificare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:15, 13 Octombrie 2015
Este posibila o astfel de modificare care poate intra in vigoare pana la data expirarii duratei c.c.m. sau sa fie mentionata in noul c.c.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

notificare concediere Lungu Constantin Lungu Constantin cat timp are efecte notificarea pentru cancedierea colectiva din momentul emiterii? (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca Olga Bele Olga Bele Contractul colectiv de munca trebuie respectat hiar daca o HG il anuleaza? Este o lege care sa il anuleze sau sa anuleze anumite paragrafe? (vezi toată discuția)
Prima de vacanta nikitas nikitas Buna ziua tuturor! Am o nelamurire in legatura cu prima de vacanta. In contract se mentioneaza ca se da prima de vacanta inainte de plecare a angajatului in ... (vezi toată discuția)