avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Problema decontarea navetei
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Problema decontarea navetei

Buna ziua. Lucrez intr-o scoala care se afla la o distanta de 50 de km de domiciliul meu.Jumatate de luna raman la o prietena intr-o localitatea apropiata scolii. Datorita anumitor cauze nu pot locui acolo permanent. Directorul scolii mi-a spus ca pot depune dosarul necesar pentru decontarea navetei. Am depus dosarul cu toate actele necesare, plus bonurile de carburant. O colega "binevoitoare" a instintat contabila scolii ca de fapt eu nu fac naveta declarata, ci locuiesc in localitatea apropiata, la prietena respectiva. Contabila, bineinteles, m-a intrebat acest lucru. I-am spus contabilei ca fac naveta toata luna, pentru ca daca ii spuneam ca doar o jumatate de luna fac naveta, in momentul urmator imi anula acest drept, din motiv ca scoala/primaria nu au fonduri pentru decontarea navetei. Dansa mi-a spus ca daca declar ca fac naveta si acest lucru nu este adevarat, acest fapt poate avea urmari grave. Mentionez ca domicilul meu este la 50 de km de acea scoala si nu am flotant pentru alta localitate. Ce pot face in acesta situatie? Sau ce ma sfatuiti sa fac, avand in vedere ca in perioada iernii voi locui la acea prietena, deoarece drumul dintre domiciliul meu si scoala este aproape impracticatil.
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Interpretarea si respectarea unor aticole din contractul colectiv de munca ContSters328374 ContSters328374 In CCM al fabricii , la articolul 264 se stipuleaza: (1) In cazul salariatilor care au serviciul intr-o localitate si domiciliul in alta localitate[b],[/b] ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta pesori pesori M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta cadre didactice maria-m maria-m daca un cadru didactic navetist parcurge distanta de la domiciliu la locul de munca 50 km si are cursuri sa zicem 4 zile pe saptamana x4 saptamani-16 zile ... (vezi toată discuția)