avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... SRL cu 1 sau 2 angajati
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

SRL cu 1 sau 2 angajati

Buna ziua,

M-a interesa ca de anul viitor sa-mi deschid un SRL, cu unul sau doi angajati. As dori sa stiu cum se calculeaza taxele datorare statului in ambele cazuri si care dintre cele doua forme ar fi mai avantajoasa. In functie de asta, ma voi asocia sau nu cu un coleg. Mentionez ca sunt freelancer .
web developer pentru companii din afara si castig in jur de 1000 - 1500 euro pe luna.

Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:02, 13 Octombrie 2015
Impozitul pe venitul microintreprinderii este de 3%.
O microintreprindere care inregistreaza minim un salariat este impozitata cu o cota de 1% pentru primele 24 luni de activitate de la infiintare daca asociatii nu au mai detinut titluri financiare la alte persoane juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii fiscale derulare activitate prin srl sau microintreprindere ralvintila ralvintila Buna ziua, as vrea sa infiintez o societate (SRL sau microintreprindere) cu asociat unic, avand ca obiect de activitate consultanta imobiliara. Ma puteti ... (vezi toată discuția)
Care sunt facilitatile fiscale pentru o srl? barbu1941 barbu1941 Care sunt facilitatile fiscale pentru o societate nou infiintata? (vezi toată discuția)
Taxe&impozite srl,va rog putin ajutor. vladut28 vladut28 Am citit un articol pe internet dar am nevoie si de recomandare dvs. Voi infiinta o firma care va avea 2 activitati diferite in baza aceluiasi SRL. Am citit ... (vezi toată discuția)