avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sesizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sesizare

Este oare normal ca un sef de ANAF [Editat - pe forum discutăm problema, nu persoana] sa aiba un ceas (HUBLOT) de aur (minim 28000 EURO) la mana???? Declarati sa de avere nu specifica asemenea lux dar specifica 50 de hectare de pamant categoria 1 ! CUM? din salariu de 10.000 EURO /an?????? Cine se autosezizeaza?????????? ca alte lucruri mai importate nu fac, cum ar fi traba lor. INTREBARE : Cate dosare de TVA au fost depuse si rezolvate in ultimele 6 luni la ANAF????????? CATE DINTRE DOSARELE REZOLVATE SUNT STRAINI??? Sunt mai importanti?????
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2015
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 13 Octombrie 2015
Puteti sesiza ANI - Agenţia Naţională de Integritate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa vanzari online piese,scule,agregate frigorifice florincrv florincrv Buna seara, numele meu este Florin C si doresc sa va intreb daca ma puteti ajuta in etapele necesare in a infiinta un P.F.A pentru vanzari online piese/scule ... (vezi toată discuția)
Plangere barou bucuresti (din strainatate) procesinro procesinro Cum se poate face o plangere la Barou impotriva unui avocat daca locuiesc in strainatate? Precizez ca e vorba de o avocata care a mai fost mentionata in acest ... (vezi toată discuția)
Bani de chirie - militar dani3l dani3l Ma adresez dumneavoastra cu speranta ca poate voi gasi rezolvare la problema mea. problema sta in felul urmator: sunt cadru militar si imi este refuzat dreptul ... (vezi toată discuția)