avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri - anexa 23
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri - anexa 23

Daca urmare unei sentinte definitive si irevocabile mi s-a stabilit dreptul pentru despagubiri, referitor la anexa 23: aceasta s-a desfiintat sau a fost inlocuita de o alta anexa 11?
Prefectura ma instiinta ca am fost propusa spre validare la anexa 23 despagubiri.
Acum, Primaria m-a instiintat ca anexa 23 s-a desfiintat , iar Prefectura, telefonic mi-a comunicat ca anexa 23 s-a transformat in anexa 11. Deci care este adevarul?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Recompensa in bani la legea 18 mary2009 mary2009 Am HJ ramasa definitiva prin care mi se reconstituie dreptul de proprietate asupra unui teren in natura sau recompensa ( anexele 23-24). Terenul a trecut in ... (vezi toată discuția)
Daune morale danna74 danna74 in data de 23 aprilie 2013 am avut o hotarare definitiva si irevocabila privind dosar de despagubiri legea 247 din 2005 titlul VII,avem si de la prefectura ... (vezi toată discuția)
Legea 18/1991a fondului funciar-sentinta civila ramasa definitiva si irevocabila care nu este pusa in aplicare de primaria unei comune ... panteraadi panteraadi Cauza civila-Plangere pe art.11 ,alin.4 din Legea 18/1991 a Fondului Funciar,parti in cauza au fost petentul ,Primaria-Comisia Locala de aplic. a Legii18/1991 ... (vezi toată discuția)