Am HJ ramasa definitiva prin care mi se reconstituie dreptul de proprietate asupra unui teren in natura sau recompensa ( anexele 23-24). Terenul a trecut in proprietatea Fabricii de In , Suceava care ulterior s-a privatizat( SC FIBRACIS SA). Terenul nu e construit, in urma procesului procurorul ar fi putut cere anularea titlurilor de proprietate(am aratat cum, prin documentatia cadastrala intocmita Fabrica de In a acaparat o proprietate pe care era doar utilizator, nu si proprietar).Comisia Locala de fond funciar sustine ca nu are teren la schimb si m-a propus pentru despagubiri. Pana in prezent nimeni nu a beneficiat de despagubiri si nu stiu care este metodologia si legislatia care se aplica.Nici macar cei de la Prefectura Suceava nu au avut bunavointa sa ma lamureasca, mi-au comunicat ca va fi o comisie de evaluare si voi fi recompensata functie de momentul la care am fost expropriata.Invit persoanele cu hotarari asemanatoare sa-si releve experientele si rog persoanele informate : juristi si avocati sa-si exprime opinia vizavi de reglementarile legale.
Retrocedare teren "cu cantec"
Parintii mei au avut 6 ha de teren. In urma retrocedarii, ne-au fost eliberat titlu de proprietate pentru suprafata de 4, 93 ha, din care 3,93 pe vechiul ... (vezi toată discuția)