Litigiu-atragerea raspunderii adm.L.85/2006.faza-recurs.Pe citatie apare :se citeaza persoana juridica....reprezentata de ...subsemnatul persoana fizica.Intre timp alta instanta inchide procedura de insolventa si radiaza persoana juridica.Intrebare-mai pot eu in acest caz reprezenta persoana juridica la recurs sau trebuie sa apar in fata instantei in calitate de fost Administrator si sa raspund de faptele mele?e necesar o alta citatie cu noua calitate procesuala?intreb deoarece in acest caz trebuie sa pregatesc apararea cu avocat de pe alte pozitii decit cea de reprezentant al societatii in insolventa.Cred ca este o situatie interesanta si rog pe cineva sa ma lamureasca.cu stima
Este interesantă doar pentru dumneavoastră.
Nu schimbați nicio calitate procesuală. În dosarul de faliment, era persoana juridică, în dosarul de atrtagere a răspundere sunteți dvs. pârât, ca persoană fizică, deoarece, conform părerii lichidatorului, există indicii că ați fraudat societatea, faptele dvs provocându-i insolvența.
multumesc de lamurire,dar cf.citatie sint chemat la recurs in calitate de reprezentant al societatii,..."se citeaza societatea X prin reprezentant....(pers,fizica)"
daca societatea nu mai exista eu pe cine reprezint,?nu e normal sa fiu citat ca persoana fizica posibil raspunzatoare?posibil sa fie un "amanunt" dar pe asemenea "amanunte"de procedura au fost eliberate persoane cu mari probleme.Eu nu doresc sa incurc justitia dar,cred ca trebuie stabilite clar calitatile procesuale.cu respect
Raspunderea personala
titirca
am fost administrator la o societatea comerciala a carei activitate s-a sfarsit in anul 2001 prin decizia asociastului unic si a fost dizolvata din registrul ... (vezi toată discuția)