avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire- Cum pot beneficia efectiv de bunul mobil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire- Cum pot beneficia efectiv de bunul mobil sau imobil dobandit dupa masa succesorala

Ma numesc Laura si in urma cu 12 ani tatal meu a decedat.
Dupa 3-5 luni de la deces eu , mama si sora mea am hotarit sa facem taxa de succesiune, intelegindu-ne de acasa, ca partea care mi se cuvine sa mi se dea (sau sa vinda sau sa ma despagubeasca ele). Obiectul taxei il facea un apartament cu 4 camere in BUCURESTI si un autoturism DACIA model 1999 care a fost deja vanduta in 2004.La notariat au propus mama si sora mea sa ii fac mamei o IMPUTERNICIRE DE ADMINISTRARE DE BUNURI ca eu sa nu mai vin de la PITESTI, unde sunt casatorita si locuiesc cu sotul si cei doi copii, la BUCURESTI in cazul in care vor vinde.De la taxa de succesiune si pina acum o saptamina am asteptat si ele nu au facut nimic legat de intelegerea facuta .Le-am sunat si mi-au raspuns ca sa le dau in judecata ca intelegerea a cazut si nu imi dau nimic.
CE MA SFATUITI SA FAC? CE SANSE DE CISTIG AM ?
CIT CREDETI CA VA DURA PROCESUL ?
CREDETI CA AS PUTEA ANGAJA UN AVOCAT CARE SA ACCEPTE PLATA ONORARIULUI IN MOMENTUL CIND VOI PRIMI PARTEA CE MI SE CUVINE?
VA MULTUMESC ANTICIPAT !
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 16:52, 15 Octombrie 2015
Sanse aveti, daca exista declaratia de care vorbiti. Ce alte acte aveti? Certificat de mostenitor aveti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mihaelllatya mihaelllatya Cam la cat pot ajunge cheltuielile in cazul unei succesiuni? Sau in functie de ce anume se poate estima o cifra ? (vezi toată discuția)
Ma simt amenintata ContSters360915 ContSters360915 Buna ziua . Am o nelamurire in privinta unui avocat , as intreba daca nu a incalcat legea ? intrucit a contactat familia mea ,mai exact pe mama, pe care la ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune in justitie 1dragon6 1dragon6 Referitor la mostenirea parinteasca sint sigur ca sora va refuza intelegerea amiabila ceea ce exclude solutia succesiunii pe cale notariala. In schimbul ... (vezi toată discuția)