avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... La ce ORA se incarca instalatiile de caldura ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

La ce ORA se incarca instalatiile de caldura ?

In data de 13 octombrie 2015 s-au incaracat installatiile de caldura (caloriferele in bloc) in jur de ora 9.00-10.00, in felul acesta am inundat vecinul de jos pentru ca a cedat o teva, teava mea care pleaca din calorifer.

Nu trebuia sa se faca aceasta incarcare de instalatii dupa ora 17.00, cand este toata lumea acasa ?

p.s. Cine este vinovat / raspunde pentru reparatiile vecinului, EU sau Asociatia ?

p.s.2 Anuntul a fost facut dar nu au specificat ora, dar nu cred ca conteaza, ideea este ca au dat drumul dimineata si nu dupamiaza cum este normal..

Va multumesc pentru raspuns...
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2015
EPE, utilizator
Cel mai recent răspuns: EPE , utilizator 15:28, 20 Octombrie 2015
Apreciati ca inundatia s-a produs in raport de ora sau de starea tehnica a instalatiei individuale ?
Daca se dadea drumul la agent la h 16-17,nu v-ati fi confruntat cu aceiasi situatie?

Daca era dupa ora 16-17 era cineva acasa si nu se mai inunda, poate la mine curgea putina apa dar aveam optiunea sa oprim apa la timp...

Apa a fost oprita dupa ce a ajuns la etajul 5, imobilul fiind la ultimul etaj, va dati seama cum era la mine!!!
Am ajuns si eu acasa dar prea tarziu... am fost sunat de presedinte.
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2015
EPE, utilizator
Dupa ora 16 -17 si ei vor sa fie acasa.
Programul lor este pana la 15.30 asa cum este si al dvs, deci fac incarcare/aerisire in timpul programului.
Prin comunicare, afisare, implicare, lasat pe cineva acasa sau cheia la cineva, se pot evita astfel de situatii.
Cand lipseste organizarea asa se intampla.
Si daca nu am pe cine sa las acasa sau la cine sa las cheia, cum facem ???

RADET poate sa dea drumul dar nu si administratorul blocului... daca erai in locul meu nu mai gandeai asa.

Cand lipseste organizarea asa se intampla.

Vorbesti de organizarea asociatiei presupun..
V as sugera, daca aveti posibilitatea pe viitor sa inchiati o polita de raspundere civila.
Este utila in astfel de situatii si nu este foarte scumpa.
Multumesc pentru indrumare, este o idee excelenta... in felul acesta ati venit si cu o rezolvare... asta cautam aici, nu sa fiu doar criticat ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata reparatilor in urma inundatilor hadrian01 hadrian01 Buna ziua.In urma cu cateva zile sa dat drumul la agentul termic fara a se anunta de catre asociatie in nici un fel.Am facut inundatie si am inundat si alte ... (vezi toată discuția)
Inundatie vecin Maricris Popescu Maricris Popescu Pe 11 octombrie cand s- a dat drumul la caldura, presupun ca din cauza presiunii apei, o garnitura a caloriferului de la bucatarie a cedat si am fost inundati. ... (vezi toată discuția)
Probleme incalzire mastera mastera Buna ziua, As dori sa stiu daca atunci cand se da drumul la incalzire in bloc, administratorul, sau cine se ocupa de asa ceva, trebuie sa anunte acest lucru ... (vezi toată discuția)