avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligatii contractuale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligatii contractuale

Am incheiat un contract pentru reparatia acoperisului cu o firma. Firma nu a incheiat lucrarile la termenul stabilit si ne tot duce cu presul. Nu cred ca mai au de gand sa termine lucrarea. S-a achitat avans. Doresc sa stiu unde ma pot adresa pentru a-i obliga sa termine lucrarea
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:26, 16 Octombrie 2015
Solutionarea este conditionata de clauzrle contractual asumate despre care dv nu ati facut vorbire
Analizati clauzele asumate referitor la nerespectare termen finalizare lucrare
Initial parcurgeti procedura prealabila,notificati oficial executantul cu obligatia finalizarii lucrarilor,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente instantei de judecata
Daca executantul nu raspunde la notificare puteti incerca si procedura prin mediator
Ultima varianta,ramane actiunea in instanta unde puteti solicita si daune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare facuta de mantuiala . FREDU FIN FREDU FIN Niste apropiati au apelat la o firma de constructii pentru a reabilita o casa la tara, au platit un arvon-avans si apoi toata suma si exista contract + ... (vezi toată discuția)
Contract cu o firma in curs de lichidare Phonyxrei Phonyxrei Sa traiti bine.....:tooth: Scriu pe forum pentru prima data, dar sunt intr-o situatie in care nu-mi arde de glume...apropo de formula de salut Pe scurt, ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. asociatia de proprietari ... loveusa24 loveusa24 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Asociatia de proprietari a semnat un contract cu o firma pt schimbarea cabinelor de lift. Nu stim din ce motive firma nu a ... (vezi toată discuția)