dborsanu a scris:
De acord cu Dna Pintea si dna 2007_rozy: CIC e asimilat vechimii in munca, dar NU si celei in specialitate; e logic si de bun simt; ca si activitate specifica nu pot fi echivalate cele doua activitati: cresterea copilului cu specialit in funct publ, fara nici o suparare, stand stramb si judecand drept.
Eu nu ma supar- dar am fost si mai sunt inca mama, legea este oraba si nu lasa loc, nici de logica si nici de bun simt, nici macar de sentimente, mai mault sau mai putin materne. Insa lasa loc de
INTEPRETARE si atunci cand este vorba de cei multi, dar prosti, intotdeuna este interperetata in defavoarea acestora, cand ar trebui, de fapt, sa fie tocmai invers. Legea, legiuitorul, la fel ca si statul acesta, prin institutiile sale si reprezentantii ei INTODEAUNA SE INDREPATA IMPOTRIVA CELOR NEPUTINCIOSI si lipsiti de aparare, cand de fapt, la nivel declarativ, se pretind in slujba cetateanului, a omului de rand, indiferent de statutul acestuia. Punct! Pai daca OUG 148/2005 este un
ACT NORMATIV CU CARACTER SOCIAL CARE VREA SA VINA IN SPRIJINUL FAMILIEI SI COPIILOR ACESTEIA si mentioneaza ca acesta perioada este
atat vechime in munca cat si in serviciu, cum isi permite compartimentul resurse umane, sa afirme ca gradul meu profesional, in acesta perioada, nu corespunde specialitatii studiilor, conform carora sunt incadrata pe functia publica? si sa-mi ignore drepturile ce se acorda in raport cu acesta perioada, adica asimilarea acestei perioade vechimii in gradul profesional. Nu a mai auzit nimeni de perioade asimilate unor stagii, ??? care-ti confera niste drepturi...??? Din pacate LEGEA nu este doar oarba, cand e vorba de cei multi si amarati este si SURDA si MUTA!