avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... curs de calificare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

curs de calificare

Buna ziua va rog lamuritima si pe mine cu o intrebare. Daca fac un curs de calificare la Fortele de Munca care este valabilitatea lui. Am mai intrebat si unii spun ca este pe viata valabil. multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: florinel888 , utilizator 06:59, 24 Octombrie 2015
Intr-adevar, calificarea respectiva are o durata nelimitata.
Dar din cate am auzit daca nu profesezi in domeniu va trebui cand te angajezi in acel domeniu sa mai faci un curs. Este adevarat ?...
...
Nu este adevarat ce ati auzit.
Ne puteți spune despre ce curs/ calificare este vorba? Poate meseria respectivă presupune autorizări/ avize periodice.
Va multumesc penru raspunsuri m-am linistit cu ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare mihaela495 mihaela495 Buna ziua, O SC cu mai putin de 50 de angajati doreste externalizarea serviciilor de SSM. Mentionez ca nici administratorul nici alta persoana din firma ... (vezi toată discuția)
Ingradirea dreptului la munca rodica_a rodica_a As vrea sa imi raspundeti daca puteti la o intrebare care ma bantuie de ceva vreme.Daca pentru a-mi exercita meseria am nevoie de aviz de libera practica,apoi ... (vezi toată discuția)
Angajare muncitor priceput dar fara calificare atestata atenastef atenastef [i]Buna ziua, Societatea noastra doreste angajarea unei persoane calificata in meseria de presator metale la rece. In urma anuntului s-au prezentat doua ... (vezi toată discuția)