ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

palm 
	    	Utilizator

palm 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters401258	                   

Buna dimineata, numele meu este Ionut!
O sa incep sa va spun pe larg patania pe care am trait-o pentru prima data in viata si intreb ca sa stiu daca merita sa ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters401258	                   

Buna dimineata, numele meu este Ionut!
O sa incep sa va spun pe larg patania pe care am trait-o pentru prima data in viata si intreb ca sa stiu daca merita sa ... (vezi toată discuția)

marshanna	                   

Buna ziua,
O colega de-a mea a avut azi un incident in trafic. Mai precis, dorind sa se incadreze pe banda din stanga, ca sa vireze catre o strada, soferul ... (vezi toată discuția)
	                    marshanna	                   

Buna ziua,
O colega de-a mea a avut azi un incident in trafic. Mai precis, dorind sa se incadreze pe banda din stanga, ca sa vireze catre o strada, soferul ... (vezi toată discuția)

adelynna_20	                   

In decembrie anul trecut am fost implicata intr-un accident la intersectia strazilor Valea Ialomitei cu Valea Oltului. Am plecat de la semafor de pe strada ... (vezi toată discuția)
	                    adelynna_20	                   

In decembrie anul trecut am fost implicata intr-un accident la intersectia strazilor Valea Ialomitei cu Valea Oltului. Am plecat de la semafor de pe strada ... (vezi toată discuția)